За фирма АКС ЕООД

АКС ЕООД, гр. Варна е създадена през 2002 г и е специализирана в изработка на качествена дамска и детска конфекция и униформени облекла на ишлеме.

Фирмата е производител на облекла на ишлеме и полу-ишлеме – дамски костюми, панталони, поли, ризи, трикотажни блузи, връхни дрехи; детски панталони, поли, роклички, блузки, гащеризони, сака, палтенца. Изработва униформени и работни облекла.

Имаме изградени дългогодишни взаимоотношения с партньори както в България, така и в чужбина. АКС ЕООД изработва облекла на ишлеме за клиенти във Франция, Италия, Дания, САЩ, Израел. В състояние е да отговори на специфичните изисквания на всеки корпоративен клиент, а също и да съобрази поръчката с индивидуални детайли.

Производствен цех

През 2011г. Производствен цех АКС ЕООД, гр. Варна премести производството си в собствена сграда във Варна. Сградата е построена според изискванията на Европейския съюз. На обща площ от 1169 кв.м. са разположени складова база, кроялен участък и производствени помещения. В сградата има товарен асансьор и рампа за товарене и разтоварване.

Новата сграда дава възможност за изграждане на до 150 работни места, което би позволило многократно увеличение на капацитета на производство.

Производствен цех АКС ЕООД, гр. Варна разполага със следното оборудване:

Шевен участък

15 прави машини, 4 оверлога (3, 4, 5, и 6 конечен), пикир, покривна машина, двуигловка, биетарка, иличарки (обикновен илик и илик око), копчарка, понтерис, машини за поставяне на капси, чепел , автомат за джоб филетка.

Гладачно

Гладачно: преса за подлепяне и гладачни маси с вакуум и обдухване, парна четка, допълнителни приставки за гладене.

Кроялен участък

Кроялен участък с 15м. кроялна маса, гатери, електрически ножици и банциг.